Тарас Белоцький загинув на Луганщині

21:12, 08.06.2017
Тарас Белоцький загинув на Луганщині

Тарас Белоцький загинув за невідомих обставин.

Військовослужбовець 146-го окремого ремонтно-відновлювального полку Тарас Белоцький загинув за невідомих обставин під час запеклих боїв в районі села Жолобок поблизу Бахмутської траси в середу, 7 червня.

 

Уродженець Рівного Тарас Белоцький загинув наступного дня після свого 38-річчя, яке він відсвяткував 6 червня.

 

Прізвище воїна повідомила Державна служба статистики України на своїй сторінці у Facebook  в четвер.

 

Адже до війни Тарас Белоцький працював в Головному управлінні статистики у Рівненській області на посаді головного спеціаліста-економіста відділу фінансово-економічного забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності з 2003 по 2015 роки.

 

 

Загиблий воїн був випускником Рівненського державного автотранспортного технікуму (спеціальність «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів»), а також  Міжнародного університету «Рівненський економіко-гуманітарний інститут» (спеціальність «Фінанси»).

 

З березня 2015 року по квітень 2016 року Белоцький проходив військову службу в ЗСУ за мобілізацією, воював в АТО, як на Донеччині, так і на Луганщині. У жовтні 2016 року  підписав контракт із ЗСУ.

 

Тіло воїна відправлять до Рівного зі Станиці Луганської. Поховання заплановане в Рівному 10 червня.

 

Нагадаємо, за даними штабу АТО, 7 червня загинуло двоє захисників України, ще 11 було поранено. Більшість цих втрат ЗСУ зазнали під час запеклих боїв в районі села Жолобок поблизу Бахмутської траси.