Співробітник Генпрокуратури протаранив два авто службовою машиною та втік з місця ДТП

15:53, 27.05.2017
Співробітник Генпрокуратури протаранив два авто службовою машиною та втік з місця ДТП

Розбив автівки та втік, залишивши в авто недопиту пляшку пива співробітник Генпрокуратури у Києві (Київ оперативний)

У Києві водій автомобіля, що належить Генеральній прокуратурі України, протаранив дві автівки, припарковані на вул. Д. Луценка, після чого втік з місця події.

Службове авто Генпрокуратури водій покину за декілька кілометрів - на вул. С. Ковалевської - та залишив у машині свої документи.

Про місце аварії проінформував портал "Київ Оперативний", що опублікував фото та відео у Facebook.

Прес-служба столичної прокуратури у Facebook інцидент не спростовує, але інформує, що він стався 27 травня в районі вулиці Ковалевської (Голосіївський район).

"Водій Генеральної прокуратури України, керуючи службовим автомобілем "Тойота Кемрі", не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з припаркованими на узбіччі легковими автомобілями. Внаслідок зіткнення автомобіль "Тойота Кемрі" (як і припарковані авто) отримав механічні пошкодження передньої частини та 2 коліс, що унеможливило його подальшу експлуатацію. Після зіткнення водій покинув автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські неподалік розтрощеної машини на вул. С. Ковалевської знайшли перепустку та дозвіл на носіння зброї, видані Базюченку Василю Васильовичу та технічний паспорт на авто Генеральної прокуратури.

Як помітно із документів, чоловік, якому видали дозвіл на носіння зброї, проживає неподалік від місця аварії - у мікрорайоні Жуляни.