З Єгипту екстрадовано підозрювану у вбивстві чоловіка українку

15:20, 25.05.2017

Дружина відомого перукаря  38-річного Сергія Літвінова була екстрадована з Єгипту до України в четвер. 23-річну рівнянку підозрюють у вбивстві чоловіка на очах дітей.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

 

За даними прокуратури, українка розшукувалася у зв’язку з підозрою у вчиненні жорстокого вбивства.

 

У березні 2017 року правоохоронці Єгипту встановили місцезнаходження жінки та затримали її.

 

«За запитом Генпрокуратури України компетентні органи іноземної країни надали дозвіл на екстрадицію та фактично 25 травня 2017 року передали українку правоохоронним органам Рівненської області”, - йдеться в повідомленні прокуратури області.

 

Слідчі нагадують, що у лютому 2017 року в коморі однієї із квартир житлового будинку в місті Рівне в пакетах з-під сміття, закиданих мотлохом, було знайдено мертвим із наявними ознаками численних ножових поранень чоловіка - відомого перукаря.

 

Причиною конфлікту, за версією поліції, могли стати гроші. Адже за даними слідства, останнім часом подружжя жило окремо. Жінка з двома дітьми трьох та півтора років винаймала квартиру на вулиці Пластовій.  Тоді як Сергій приходив до дітей, про яких постійно турбувався.

 

За версією прокуратури, напередодні жінка обчистила сейф у перукарні чоловіка. Сергій прийшов до дружини з'ясовувати стосунки, вона взялася за ніж та вбила чоловіка трьома ударами на очах дітей.

 

Після цього попросила приглянути за дітьми свою матір, а сама полетіла в Єгипет. 

 

До речі, тіло вона сховала в коморі цієї ж квартири, де знаходилася бабуся с дітьми.

 

Його знайшли правоохоронці, які отримали заяву друзів Сергія про його зникнення та прийшли до родини з обшуком.