Мар’їнку обстріляли з танків

09:15, 22.04.2017
Мар’їнку обстріляли з танків

Захисники України наразі відповідають ворогу лише зі стрілецької зброї. (Фото прес-центру штабу АТО)

Російські окупанти обстріляли з танків і мінометів позиції ЗСУ в районі міста Мар’їнка Донецької області у п’ятницю ввечері.

 

Загалом ворог відкривав вогонь 41 раз по всій лінії фронту на Донбасі протягом минулої доби. Двоє захисників України отримали поранення.

 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у суботу вранці.

 

«На Приморському напрямку по українських опорних пунктах під Новотроїцьким сепаратисти били з мінометів калібру 120 мм. По силах АТО в Мар'їнці стріляли з танків, 82 мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів», - йдеться у повідомленні.

 

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм ворог обстріляв українські позиції біля Троїцького та поблизу Кам'янки.

 

В районі шахти "Бутівка" також "працювали" снайпери.

 

Тоді як на луганському напрямку опорні пункти поблизу селища Кримське ворог накрив мінометним вогнем. З гранатометів гатили по позиціях ЗСУ в районі Станиці Луганській і населеного пункту Жовте.

 

"Аби подавити вогневу активність ворога під час обстрілу позицій поруч населеного пункту Жовте, наші військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - зазначають у штабі АТО.

 

Нагадаємо, у четвер, під час ворожого обстрілу з танка в районі Авдіївки загинули бійці 72-ї окремої механізованої бригади: 29-річний сержант Василь Ніженський і 20-річний солдат Олександр Кірієнко.