Олександра Бицюру з Херсонщини шукають рідні після аварії судна «Герої Арсеналу»

15:32, 21.04.2017
Олександра Бицюру з Херсонщини шукають рідні після аварії судна «Герої Арсеналу»

Моряка Олександра Бицюру шукають у соцмережах.

Рідні і близькі 25-річного моряка, уродженця Херсонщини Олександра Бицюри закликають користувачів соцмереж повідомити будь-яку відому їм інформацію про його долю після катастрофи суховантажу «Герої Арсеналу», яка сталася у Керченській протоці 19 квітня.

 

Про це йдеться у дописі сестри моряка під нікнеймом «Екатерина Всерединелета», який вона оприлюднила у Facebook у п’ятницю.

 

За її словами, на борту суховантажу «Герої Арсеналу» перебував її брат Бицюра Олександр Вікторович, 10.10.1992 року народження, житель села Ольговка Бериславського району Херсонської області, якого досі не знайшли рятувальники.

 

 

«Можливо хтось його бачив, можливо усе ж таки його хтось підібрав, може хтось хоча б щось знає про нього. Прошу вас допоможіть нам», - написала сестра зниклого безвісти моряка від імені усіх рідних, звертаючись до користувачів мереж у Криму та у Краснодарському краї Росії.

 

Жінка просить телефонувати рідним Олександра Бицюри за номерами телефону:  (066) 957-54-26, (097) 153-58-12.

 

Нагадаємо, вранці 19 квітня суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в акваторії Чорного моря у районі Керченської переправи за 27 км від кримського берега.

 

У ході пошуково-рятувальної операції було врятовано одного члена екіпажу - моториста екіпажу, громадянина України, який мешкає у Херсонській області.

 

Тіла трьох загиблих членів екіпажу знайдені у Керченській протоці в районі аварії суховантажу (двоє з них українці, один – росіянин).

 

Пошуки інших восьми членів екіпажу ще тривають. Всього на борту судна знаходилися 12 осіб, 9 із яких - громадяни України, двоє - громадяни Росії, один - громадянин Грузії.