Смерть Валентини Семенюк-Самсоненко припинили розслідувати

16:00, 20.04.2017
Смерть Валентини Семенюк-Самсоненко припинили розслідувати

Смерть Валентини Семенюк-Самсоненко досі викликає чимало запитань.

Поліція Київщини закрила кримінальне провадження за фактом смерті колишньої  голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко, яка сталася 27 серпня 2014 року.

 

Причина закриття провадження: у зв'язку з відсутністю складу злочину.

 

Про це повідомив речник Головного управління Нацполіції Київської області Микола Жукович у четвер.

 

За його словами, слідчі провели розслідування і не встановили осіб, які могли скоїти вбивство Семенюк-Самсоненко. Відтак, правоохоронці встановили, що це було самогубство.

 

«Було проведено всебічне розслідування, були проведені різні експертизи, було проведено дуже багато допитів, було виконано багато доручень процесуального керівництва, тобто прокуратури. Ми провели великий комплекс слідчих і розшукових дій, щоб всебічно вивчити це кримінальне провадження. Як наслідок - ми не знайшли кримінального правопорушення. Це означає, що це є самогубство», - повідомив пан Жукович.

 

Пан Жукович додає, що кримінальне провадження щодо смерті колишньої  голови Фонду державного майна закрили у квітні.

 

Нагадаємо, Валентину Семенюк-Самсоненко знайшли мертвою в своєму будинку під Києвом ввечері 27 серпня 2014 року.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом її загибелі за статтею "умисне вбивство". Однак попередньою причиною смерті називали самогубство.

 

За неофіційними даними та на думку окремих експертів, пані Валентина навряд чи могла скоїти самогубство з мисливської рушниці за тих обставин, в яких було виявлено її тіло.