На Івано-Франківщині поховали застреленого під Лисичанськом військового медика Богдана Ризанича

19:18, 08.04.2017
На Івано-Франківщині поховали застреленого під Лисичанськом військового медика  Богдана Ризанича

Капітана Богдана Ризанича поховали з військовими почестями.

Начальника медичного пункту протитанкового артилерійського дивізіону 44-ї бригади Богдана Ризанича поховали з військовими почестями на Алеї Слави в селі Чукалівка Тисменицького району Івано-Франківської області у суботу.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

 

55-річний військовий медик Богдан Ризанич був застрелений за не з’ясованих обставин в районі міста Лисисчанськ Луганської області 3 квітня.

 

Військовий комісар Івано-Франківська Ігор Сорокопуд, який особисто знав загиблого капітана медичної служби, каже, що Богдан Ризанич уклав контракт із ЗСУ в лютому 2017 року.

 

«На жаль повністю обставини його загибелі у Лисисчанську нам невідомі. Там працює військова служба правопорядку і військова прокуратура для зясування повних обставин його загибелі», - каже пан Сорокопуд.

 

Син загиблого Олександр Ризанич згадує, що батька не взяли на фронт добровольцем, але він таки наполіг на своєму, коли на початку 2017 року набирали медиків у зону АТО.

 

 

До відрядження в АТО Богдан Ризанич 25 років працював у цілодобовому травматологічному пункті Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1.

 

Тож напередодні похорон, 7 квітня, усі хто знав Богдана Володимировича – колеги і пацієнти попрощалися із ним у Івано-Франківську в Будинку смутку.