Прокурора-пасинка Віти Шаблій підозрюють у вбивсті мачухи через сімейні розбірки

19:21, 02.04.2017
Прокурора-пасинка Віти Шаблій підозрюють у вбивсті мачухи через сімейні розбірки

Ігор Чайка неодноразово брав участь у судових засіданнях

Прокурора Рівненщини Ігоря Чайку підозрюють у тому, що він застрелив свою мачуху Віту Шаблій та поранив батька, причиною цьому стали складнощі в сімейних відносинах.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє" з посиланням на заступника начальника Головного управління Національної поліції Сергія Волкова.

"29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв учора, є сином пораненого від першого шлюбу. Окрім того, він є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі", - розповів високопосадовець поліції.

За словами пана Волкова, слідчі дії тривають. Відомо, що вбивця здійснив чимало пострілів. У Віту Шаблій стріляв зблизька. Поранення було у шию та груди.

Батько Ігоря Чайки В’ячеслав у стрілянині вижив, але був госпіталізований до лікарні у тяжкому стані, у нього бокові поранення грудної клітки та живота, куля зачепила дфіафрагму, повідомив Сергій Волков.

За словами рівненьких журналісті, у будинку на вулиці Жуковського у Дубні, де сталося вбивство, колись жив колишній правоохоронець В’ячеслав Чайка зі своєю першою дружиною (матір'ю Ігоря Чайки).

В'ячеслав Чайка навідувався до нього, аби підтримувати господарство.

29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв учора, є сином пораненого від першого шлюбу. Окрім того, він є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі.

У Віти Шаблій та В’ячеслава Чайки є спільний син 1999 року народження.