У Києві завершать опалювальний сезон 1 квітня

19:15, 31.03.2017

Влада Києва вирішила завершити поточний опалювальний сезон із 1 квітня. Відповідне розпорядження вже підписав мер Києва Віталій Кличко.

 

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв у п’ятницю.

 

За його словами, прогноз погоди, який отримали від Українського гідрометцентру свідчить про те, що з 1 квітня та в наступні дні середньодобова температура буде більше +8 градусів.

 

"Відповідне розпорядження КМДА від 31.03.17 № 368 підписав Київський міський голова Віталій Кличко", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

 

Вказується, що періодів різкого похолодання гідрометцентр не прогнозує.

 

"Ми отримали майже три тисячі звернень від киян, які просять вже вимкнути опалення, оскільки вартість цієї послуги – надзвичайно висока. Тому ми використовуємо кожну можливість для економії киян. Цього року опалювальний сезон завершиться ще раніше в порівнянні з попереднім роком", – зазначив пан Пантелеєв.

 

За його словами, завершення опалювального сезону, як і його старт, триває близько семи днів. Технічно неможливо протягом одного дня вимкнути опалення, а потім – знову його ввімкнути, тому ми враховували як поточні, так і перспективні температурні дані.