У Запоріжжі знайшли повішеним учасника АТО і журналіста Михайла Біченка

15:20, 28.03.2017
У Запоріжжі знайшли повішеним учасника АТО і журналіста Михайла Біченка

Михайло Біченко був життєрадісною людиною.

Учасника бойових дій, оператора телекомпанії «Запоріжжя» Михайла Біченка знайшли повішеним у парку «Перемога» обласного центру вранці у віторок.

 

Про це повідомляють запорізькі ЗМІ.

 

За попередньою версією запорізької поліції, Михайло нібито скоїв самогубство. Але люди, які добре знали хлопця, не вірять у це.

 

Тим більше, що передсмертної записки він не залишив, а його обличчя нібито було у синцях. При цьому, правоохоронці знайшли при ньому посвідчення учасника бойових дій.

 

Зокрема, місцевий сайт 061.ua, повідомляє, що ще о 02:00 ночі Михайло Біченко був активним у соцмережах. У понеділок він працював допізна на обласному телебаченні.

 

 

Водночас, виконавчий директор філії ПАТ НСТУ «Запорізька регіональна дирекція» Сергія Тихонов каже, що попередній робочий день засвідчив, що оператор поводився звичайно і був захоплений творчим процесом.

 

"За характером Михайло був спокійний і замкнутий. Напередодні до дев'ятої вечора був на роботі - у нас йшов прямий ефір. Потім розмовляв зі своїм редактором, ділився враженнями. О другій годині ночі ще був в інтернеті. А о 6-й годині ранку нам повідомили цю новину. Що сталося за цей час, ми не знаємо. Колеги із інтернет-видань пишуть, що у нього обличчя зі слідами побоїв. Фізично Міша був дуже сильним, займався східними єдиноборствами, просто так би противнику не дався", - цитує пана Тихонова агенція «Укрінформ».

 

 Відомо, що Михайло Біченко понад 10 років пропрацював на телеканалі «Запоріжжя», куди повернувся і після служби в зоні АТО.

 

 

Під час служби в зоні АТО Біченко виконував бойові завдання в районі Краматорська, де дислокувався його підрозділ.