Двоє впливових поліцейських Запоріжжя попалися на торгівлі наркотиками (відео)

14:33, 22.03.2017
Двоє впливових поліцейських Запоріжжя попалися на торгівлі наркотиками (відео)

Обличчям до землі під час затримання поклали уже поліцейських-наркоторгівців (СБУ)

Двох поліцейських у званні підполковників, що займалися торгівлею наркотиками, затримала Служба безпеки України у Заопріжжі.

"Двох підполковників – працівників карного розшуку запорізької поліції, які намагалися налагодити в обласному центрі продаж наркотиків, затримали співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою", - йдеться у прес-служби СБУ.

Затримали "правоохоронців", що збували наркотики прямо посеред міста при спробі продати чергову партію дурману.

"Правоохоронці затримали зловмисників серед міста під час спроби збуту п’яти зіп-пакетів з метамфетаміном та пакету з марихуаною", - коментують обставини затримання в СБУ.

Вони повідомили, що відкрито кримінальні провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Працівники спецслужби до затримання уже мали один задокументований факт торгівлі нароктиками затриманих підполковників поліції.

У прес-службі СБУ повідомили, що тепер затриманим повідомлять про підозру, а потім їм оберуть міру запобіжного заходу, хоча оперативно-слідчі дії тривають.