Дружина Вадима Колесніченка просить суд позбавити його батьківських прав на сина

11:29, 22.03.2017
Дружина Вадима Колесніченка просить суд позбавити його батьківських прав на сина

Дружина екс-регіонала Вадима Колесніченка, який перебуває у розшуку СБУ,  Лілія Македон просить суд позбавити його батьківських прав на малолітнього сина. Повістка до суду опублікована в офіційному виданні центральних органів виконавчої влади "Урядовий кур'єр" 22 березня, передають "Українські новини".
 
Дарницький районний суд Києва викликає Колесніченка, останнє відоме місце реєстрації якого, – Київ, вул. Срібнокільська, 24, кв. 244 в якості відповідача в цивільній справі за позовом Лілії Македон. 
 
Вона подала позов в інтересах малолітньої дитини Колесніченка Всеволода Вадимовича (2006 року народження) про позбавлення екс-депутата батьківських прав.
 
Судове засідання відбудеться о 14:00 19 квітня.
 
З моменту оприлюднення даного повідомлення екс-депутат вважає повідомлених про дату і місце розгляду справи.
 
Зараз Колесніченко мешкає в анексованому Криму і має російське громадянство.
 
Після Революції гідності, коли президент Віктор Янукович покинув Україну в лютому 2014 року, Колесніченко призупинив своє членство в Партії регіонів і відмовився від депутатського мандата, виїхавши в Крим.
 
З квітня 2014 року він є членом російської політичної партії "Родина". 
 
16 січня 2015 року в СБУ повідомили, що Колесніченка оголосили в розшук. Колишньому депутату інкримінують замах на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків. Служба безпеки України неодноразово викликала Колесніченка на допити, але він відмовляється на них бути.тимізації української влади".