Колишнього директора Роскосмосу Володимира Євдокимова зарізали у СІЗО Москви

13:28, 18.03.2017
Колишнього директора Роскосмосу Володимира Євдокимова зарізали у СІЗО Москви

Володимиру Євдокимову не дали довести свою невинуватість у суді.

Слідчий комітет Росії проводить перевірку за фактом виявлення тіла колишнього виконавчого директора Роскосмосу Володимира Євдокимова з ножовими пораненнями в камері московського СІЗО №5.  

 

Про це повідомляють російські ЗМІ у суботу.

 

"На тілі чоловіка в області грудної клітини ножові поранення. Слідство проводить перевірку за даним фактом", — повідомила старший помічник керівника ГСУ Слідчого комітету Росії по Москві Юлія Іванова.

 

За її словами, тіло чоловіка 1965 року народження, який був раніше заарештований за статтею 159 КК РФ, виявили в СІЗО-5 Москви. Обставини події встановлюються.

 

У Слідчому комітеті не назвали прізвище жертви, втім, за неофіційними даними правоохоронців, йдеться про колишнього виконавчого директора Роскосмосу Володимира Євдокимова, обвинуваченого в шахрайстві на 200 мільйонів рублів.

 

Також зазначається, що Єдокимову нанесли два колотих удари ножем у груди.

 

Зазначимо, що загиблого арештував Басманний суд Москви 1 грудня. У січні 2016 року суд продовжив обвинуваченому раніше обрану міру запобіжного заходу. Свою провину Володимир Євдокимов не визнавав.

 

За даними слідства, Євдокимов та інші фігуранти кримінальної справи через низку підконтрольних їм комерційних організацій незаконно придбали права на державне майно ВАТ "Російська літакобудівна корпорація "МіГ" вартістю не менше 200 млн рублів.