У Мар’їнці палають будинки внаслідок обстрілів з «Градів»

11:18, 02.02.2017

Терористи ДНР обстрілюють житловий сектор міста Мар'їнка, що на маріупольському напрямку в четвер вранці. Це призвело до загоряння кількох будинків.

 

Про це повідомив начальник управління поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін у Facebook.

 

"Мар'їнка. Терористи гатять по місту. Деякі будинки вже горять. Призупено навчання в обох школах. Інформація про постраждалих уточнюється", - написав пан Абросткін.

 

"Рашисти щойно обстріляли Мар'їнку. У місті горить будинок. Міни лягли біля школи. підрозділи ДСНС гасять пожежу та проводять евакуацію дітей із школи", - додає у Facebook  керівник Донеччини Павло Жебрівський.

 

Водночас, бійці 30-ї бригади повідомили у соцмережах, що бойовики також обстріляли контрольоване ними ж село Новоласпа, поблизу Волновахи.

 

"Межам цинізму ворога немає. Вчора ввечері під час моніторингу відео з камер відеоспостережень, які виставлені в напрямку Новоласпи( район нашої Старогнатівки) було виявлено вихід снарядів з реактивної системи залпового вогню ГРАД з території непідконтрольній нам", - йдеться у повідомленні.

 

"Прихід" було зафіксовано в районі села Новоласпа, яке знаходиться на підконтрольній ворогу території. Трохи згодом наші позиції в районі Старогнатівки були обстріляні з мінометів 120 калібру. Складається враження, що ворог навмисно обстрілює свої території щоб мати підстави та причини здійснити обстріл наших позицій", - додали військові.