В окупований Крим приїхали ватажки бойовиків за вказівками з Кремля

16:36, 17.01.2017

Ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко і Ігор Плотницький вже другий день перебувають в окупованому Криму.

 

Офіційна мета - показати «нерозривний духовний зв'язок» півострова з Донбасом. Неофіційна – отримати таємні вказівки від Кремля.

 

Таку думку висловив лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook  у вівторок.

 

Так, раніше заступник голови «Російської общини Криму» Андрій Козенко заявив російським ЗМІ, що ватажки ЛНР і ДНР Ігор Плотницький і Олександр Захарченко разом з іншими сепаратистами Донбасу прибули до анексованого Криму для того, щоб зробити «низку політичних заяв із кримськими колегами» та «показати нерозривний духовний зв'язок півострова з Донбасом.

 

Серед іншого, лідери терористів разом із окупантами Криму брали участь у мітингу в Сімферополі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому, що був присвячений так званій річниці Переяславської ради, а також у форумі слов'янської єдності «З Росією навіки», повідомляє видання "Оглядач"

 

Утім лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що ватажки бойовиків прибули до Криму для того, щоб взяти участь у таємній нараді, де люди з близького оточення Путіна дадуть їм вказівки.

 

«Є офіційна версія, за якою голови цих терористичних утворень їдуть до Криму, щоб взяти участь у черговій річниці підписання Переяславських угод. Але очевидно, що Кремль вже не може відкрито приймати цих фашистських виродків у Москві. Тому їм дали вказівку прибути до Криму. Я впевнений, що там пройде якась нарада, на якій близькі до Путіна люди будуть інструктувати Захарченка та Плотницького щодо їхніх дій на найближчі місяці», - пізніше написав пан Чубаров у Facebook.

 

Нагадаємо, днями ватажок ЛНР Плотницький висловив бажання розраховуватися за українську воду вугіллям