Петро Порошенко нагрубив одеському чиновнику

14:44, 12.01.2017

Президент України Петро Порошенко грубо обірвав одного з керівників місцевих органів влади під час представлення нового керівника Одеської облдержадміністрації Максима Степанова у четвер.

 

Свідками цього інциденту стали журналісти, присутні на представленні нового «губернатора».

 

Говорячи про збільшення бюджету органів місцевої влади, Порошенко раптово перервався і звернувся до одного з чиновників: «Опустіть руку. Вам погано?».

 

Із зали намагалися щось відповісти президенту, але Порошенко заявив: «Ви коли потім будете президентом – я Вас запрошу і Ви виступите замість мене. Вибачте, я Вам поки що слова не давав. Ви призначені указом президента – прошу сісти. Якщо Ви хочете доповісти президенту будь-яку інформацію, я Вам надам цю можливість, сідайте!».

 

Вже після зустрічі глава держави покликав до себе «голову адміністрації», який піднімав руку.

 

Пізніше Порошенко пояснив, що одеський чиновник, який підняв руку, хотів з’ясувати питання порушення виборчого законодавства в одній територіальній громаді під час проведення виборів.

 

«Голова райдержадміністрації, який піднімав руку в залі і підійшов до мене. Це стосувалося питання порушення виборчого законодавства в одній територіальній громаді при проведенні виборів. Я дав відповідне доручення правоохоронним органам, встановив терміни», - зазначив Президент.

 

Нагадаємо, у четвер Президент Порошенко представив у компліментарній формі нового керівника Одеської обласної державної  адміністрації 39-річного Максима Степанова.