У Лос-Анджелесі зацікавилися рюкзаком з E-Ink дисплеєм (відео)

17:16, 11.01.2017
У Лос-Анджелесі зацікавилися рюкзаком з E-Ink дисплеєм (відео)

Екран рюкзака може демонструвати будь-яке зображення.

Незвичайний рюкзак від каліфорнійської компанії POP-I, на якому розташований E-Ink дисплей, став однією з найбільш цікавих новинок минулої виставки CES 2017 у Лос-Анджелесі.

 

Про це повідомляє інформаційний сайт phonearena.com

 

«Екран може демонструвати будь-яке зображення, яке виведе на нього користувач, фотографію зі смартфона або улюблену картинку. Для того, щоб відправити на екран рюкзака зображення, необхідно завантажити мобільний додаток і вибрати потрібний знімок з бібліотеки», - йдеться у повідомленні.  

 

 

Цікаво, що підключення до пристрою здійснюється за допомогою Bluetooth.

 

«Дисплеї, що встановлюються в POP-I, є гнучкими і не розбиваються, що робить їх вдалим рішенням для використання в рюкзаку», - зазначається в публікації.

 

Планується, що рюкзаки будуть постачатися на ринок у двох версіях з різними розмірами екрану - користувачам запропонують на вибір 10-дюймовий або більш компактний 4,7-дюймовий варіант. Повідомляється, що тривалість роботи дисплея становить до 30 днів без необхідності підзарядки.

 

Даний рюкзак буде доступний зі шкіри або полотняної тканини. Заявлена вартість POP-I - від $100 до $400. Поставки почнуться в цьому році.