Дональд Трамп обіцяє велике шоу на своїй інавгурації

16:53, 06.01.2017
Дональд Трамп обіцяє велике шоу на своїй інавгурації

Дональд Трамп любить влаштовувати шоу.

Новообраний президент США Дональд Трамп пообіцяв «велике шоу» на своїй інавгурації у Вашингтоні, яку заплановано на 20 січня.

 

Про це мільярдер написав у своєму мікроблозі в Twitter  у п’ятницю.

 

«Сподіваюся, всі мої прибічники та ті, хто хоче зробити Америку знову величною, приїдуть до Вашингтона 20 січня. Це буде велике шоу», - написав пан Трамп.

 

Також політик написав, що його головна суперниця Гілларі Клінтон та демократи здалися ще до оголошення результатів виборів, оскільки «побачили, що відбувається в останні два тижні та знали, що на них чекає».

 

Крім цього, Дональд Трамп оголосив про намір провести першу велику прес-конференцію ще до інагурації - наступної середи, 11 січня.

 

Водночас, нинішній віце-президент США Джо Байден заявив, що у нього викликає занепокоєння небажання обраного президента Дональда Трампа дослухатися до думки розвідки і спецслужб. Тому він радить Трампу «подорослішати».

 

«Дорослішай, Дональд. Час бути дорослим. Ти президент. Ти повинен зробити щось. Покажи нам, на що ти здатний», - сказав пан Байден у інтерв'ю PBS.

 

За його словами, не вірити заявам про втручання росіян у президентські вибори з боку Трампа – «повне безумство».

 

«Для президента не вірити, не бути готовим прислухатися до багатьох служб розвідки, від військової розвідки до ЦРУ – абсолютне божевілля. Сама думка про те, що ти можеш знати більше, ніж розвідка... Це як говорити, що ти знаєш фізику краще свого вчителя. «Я не читав книгу, я просто краще знаю», – продовжив критику Трампа пан Байден.

 

Нагадаємо, що ЦРУ прийшло до висновку, що Росія втрутилася в хід президентських виборів, щоб допомогти перемогти Дональду Трампу.