31 грудня депутат Сергій Пашинський прострелив нападнику ногу

12:33, 01.01.2017
31 грудня депутат Сергій Пашинський прострелив нападнику ногу

Сергій Пашинський поранив чоловіка 31 грудня.

Напередодні Нового року депутат Сергій Пашинський мав конфлікт з не названим в поліції 38-річним чоловіком.

Конфлікт стався в одному з сіл Васильківщини між депутатом і місцевим жителем та закінчився вистрілами в бік останннього й пораненням цього чоловіка.

За даними поліції Сергій Пашинський близько 17-ї години 31 грудня повертався додому.

В одному з сіл Васильківського району, що під Києвом, автівка депутата звернула на неосвітлену частину дороги, посередині якої стояв мікроавтобус без габаритних вогнів.

Пашинський ледве зміг уникнути зіткнення, після чого вийшов з салону автомобіля, щоб з’ясувати у чому справа.

"Наше прохання хоча б ввімкнути аварійку несподівано дуже розлютило одного з чоловіків поряд з машиною, як виявилося, дуже нетверезого. Він кинувся на мене з пляшкою у руці та погрозами вбити нас", — повідомив сам Пашинський.

Цю версію озвучують і в поліції Київщини.

"На зауваження та прохання переставити машину, один з двох невідомих чоловіків у стані алкогольного сп’яніння почав рухатися зі скляною пляшкою та погрозами вбивства. Нардеп з власної зброї зробив попереджувальний постріл у повітря, але це не зупинило хулігана – він пляшкою вдарив по голові і збив з ніг депутата. Вже лежачи на землі, депутат вистрілив у ногу своєму нападнику", - стверджують у поліції Київської області.

ергій Пашинський запевняє, що сам надав пораненому 38-річному чоловіку невідкладну медичну допомогу, після чого викликав швидку та наряд поліції. 

«Я мав пістолет, зробив попереджувальний постріл у повітря. Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу», — додав він.

Депутат зазначив, що пораненому перев’язали рану та викликали швидку і поліцію.

«Я майже в нормі. Нападник в лікарні приходить у себе. Поліція розбирається що це було…», — написав Пашинський 

Тим часом в поліції стверджують, що чолов’яга вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.125 - умисне легке тілесне ушкодження - Кримінального кодексу України.