Бойовики ЛНР лякають мешканців "українськими диверсантами"

11:10, 26.12.2016
Бойовики ЛНР лякають мешканців "українськими диверсантами"

Бойовики так званої Луганської народної республіки оголосили про початок масштабної спецоперацію з виявлення на окупованій території групи українських диверсантів".

За версією ЛНР, "диверсійні групи" готують теракти на свята.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.
 
Зокрема, в районі Алчевськ-Перевальськ бойовики здійснюють активні пошуки "диверсійно-розвідувальної групи з співробітників МВС України", яка нібито проникла перед новорічними святами на окуповану територію.
 
"За даними "міністерства державної безпеки ЛНР", "українські диверсанти" готують масштабні теракти в Алчевську і Перевальську з мінуванням під'їздів житлових будинків, установ, магазинів, розважальних закладів», - зазначив Тимчук.
 
Повідомляється, що до пошуків так званих диверсантів керівництво ЛНР задіяло місцеві структурні підрозділи "МДБ" і "військової комендатури".
 
Тимчук вважає, що терористи самі поширюють інформацію про так званих "диверсантів" з метою роблять це для того, що вбити кількох мирних мешканців і звинуватити у всьому Київ.
 
"Широке поширення терористами інформації про цієї спецоперації серед місцевих жителів змушує прогнозувати можливі провокації з боку "МГБ ЛНР" з жертвами серед мирного населення, для подальшого звинувачення "українських диверсантів", -  зазначив Тимчук.
 
Нагадаємо, кілька тижнів тому підконтрольні бойовикам ЗМІ заявили, що начебто "армія ЛНР" знищила українську диверсійну групу, яка здійснювала прорив біля села Жолобок.