Ватажок бойовиків ДНР Захарченко погрожує прийти у Дніпро, Запоріжжя і Одесу

19:17, 27.11.2016

Ватажок бойовиків терористичної ДНР Олександр Захарченко пообіцяв іншим ватажкам бандформувань, що вони обов’язково «прийдуть» в українські міста Миколаїв, Херсон, Дніпро, Запоріжжя та інші.

 

Про це Захарченко заявив під час концерту в окупованому місті Торез в суботу.

 

Участь в цьому концерті брали російський співак Олександр Скляр, український виконавець Джанго та російський пропагандист Захар Прілєпін.

 

Разом із Захарченком вони вчотирьох виконали фронтову пісню «Давай закурим», після чого ватажок донецьких бойовиків заявив, що «у цій пісні є важливі слова».

 

«Чого ми всі хочемо взагалі? Ми були на передовій і говорили про те, як будемо далі жити і чого ми домагаємося. В цій пісні є відповідь на питання. І у місто Миколаїв, і у славну Каховку, і в Одесу ми прийдемо, як господарі, це 100%!  І в Хесон, і в Дніпропетровськ, і у Запоріжжя», – замріяно сказав сепаратист Захарченко.

 

Звертаючись до виконавців на сцені і до присутніх у залі, ватажок бойовик додав: «Ми всі різні, але у нас є те, що нас об’єднує, це наша батьківщина - Росія. І ми невід’ємна частина руського міра».

 

Після цього, військовий злочинець Захарченко обійнявся з усіма присутніми на сцені, у тому числі, з українським виконавцем Джанго.  

 

Нагадаємо, що поблизу Маріуполя правоохоронці затримали 23 сепаратистів у суботу.

 

Тоді як українські вояки відбили атаку диверстантів і змусили їх накивати п'ятами