Путін порахував прибутки Порошенка в Росії

19:57, 27.10.2016
Путін порахував прибутки Порошенка в Росії

Путін під час виступу на засіданні клубу "Валдай".

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що фабрика «Рошен» у Липецькій області Росії, яка належить Президентові України Петру Порошенку, продовжує працювати і отримувати прибутки, незважаючи на певні труднощі.

 

Про це він Путін сказав на пленарному засіданні Міжнародного дискусійного клубу «Валдай» у Сочі в четвер.

 

«Там є певні проблеми, пов'язані з неповерненням ПДВ, і судові органи ввели певні обмежувальні заходи, але фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток», - зазначив російський президент.

 

За його словами, Росія прагне поважати право власності й поважати іноземних інвесторів, у тому числі з України.

 

«Петро Олексійович Порошенко є одним із таких інвесторів. Він є власником досить великого підприємства у Липецькій області, фабрики «Рошен», - зазначив російський президент.

 

За його словами, фабрика «Рошен» не має «жодних обмежень, пов'язаних із використанням цього прибутку, зокрема і з переведенням його за кордон».

 

Нагадаємо, послухати виступ свого кума Путіна до Сочі прилетів скандально відомий український діяч Віктор Медведчук. Особливо до душі Медведчуку прийшлися жарти Путіна про США.

 

В Україні для багатьох липецька фабрика «Рошен» стала символом подвійних стандартів Петра Порошенка. З одного боку, Президент України називає Росію країною-агресором та закликає міжнародну спільноту посилювати санкції проти Москви. З іншого — веде на її території бізнес і справно платить податки до російського бюджету, фінансуючи таким чином армію країни-агресора.