Прем'єр Гройсман зберігає готівкою майже 2,4 млн гривень

20:00, 26.10.2016
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман оприлюднив електронну декларацію у Єдиному державному реєстрі декларацій чиновників, згідно з якою він зберігає готівкою майже 2,4 млн гривень, 460 тисяч євро і 870 тисяч доларів, а його дружина - 1,6 млн гривень і 372 тисячі доларів.
 
Гройсман також володіє низкою об'єктів рухомого майна, вартість яких перевищує 100 мінімальних зарплат (майже 150 тисяч гривень). Крім того, Володимир Гройсман задекларував дев'ять дорогих годинників (Ulysse Nardin, Audemars Piguet, два Rolex, Parmigiani, два Girard-Perregaux і два Breguet), а також три годинники дружини (два Ulysse Nardin і Boucheron).
 

 
За декларацією, він також має два комплекти запонок із дорогоцінного металу, інкрустованих коштовним камінням, а дружина - три персні з коштовного металу із коштовним камінням і три пари сережок, вартість яких також перевищує 100 мінімальних зарплат.
 

 
У своїй декларації він також вказав, що особисто отримав майже 1,5 млн доходів у 2015 році. З них заробітна плата склала 77 тисяч гривень, а дохід із передачі в оренду власності - 1,4 млн грн.
 
Також у власності Володимира Гройсмана - чотири земельні ділянки у Вінницькій області і самій Вінниці, і два будинки у селі Бохоники Вінницької області. Крім того, він володіє нерухомим майном у Вінниці загальною площею 2,1 тисячі кв. м. Прем'єр має автомобіль Land Rover Range Rover 2013 року випуску.
На рахунках у Володимира Гройсмана 2,6 млн гривень.