Фуру сміття зі Львова під Дубно витягали військовим тягячем (фото)

15:53, 26.10.2016
Фуру сміття зі Львова під Дубно витягали військовим тягячем (фото)

Наслідки аварії могли бути серйознішими

Фуру зі сміттям з львівськими номерами, яка перекинулася учора на в’їзді до райцентру Дубно на Рівненщині, вдалося поставити на колеса за допомогою військового тягача та підйомного крана.

 

«Хлопці з військової частини дали тягач, а з міста приїхав кран, і спільними зусиллями машину таки поставили на колеса. Рятувальна операція тривала до пізнього вечора, бо і для водія, і для нас це було вперше», - повідомив «УМ» очевидець подій,  журналіст місцевого видання "Дзеркало плюс" Святослав Добровольський.

 

 

Рятувальна операція тривала до пізнього вечора

 

За словами журналіста, наслідки аварії могли б бути набагато серйознішими. «У фури переднє колесо потрапило в яму і лопнуло. Це ще добре, що водій зреагував і зумів покласти фуру на бік і не скотитися в яму, бо там був обрив. А з іншого боку була жвава траса і хто зна, що було б, якби її занесло туди. І так, доки тривали рятувальні роботи, утворився багатокілометровий затор», - повідомив Добровольський.

 

Сміття, яке вивалилося з вантажівки, за рішенням міської влади Дубно комунальні служби зібрали і вивезли на міське сміттєзвалище.

  

Дубнівські комунальники звільнили проїжджу частину від сміття

 

Нагадаємо, що вчора на Дубенській об'їзній дорозі в автомобіля, який віз сміття зі Львова до Києва, вистрелило колесо і фура перевернулася в кювет. Автомобіль належав одній із приватних компаній, яка займається перевезеннями.

 

Також почастішали випадки несанкціонованого відвантаження львівського сміття в різних непристосованих місцях. Так, у ніч на 23 жовтня три вантажівки залишили тонни побутового сміття, основу яких складали відходи від медичних препаратів, за кілометр від села Білокоровичі на Житомирщині. Про це учора повідомив у «Фейсбуці» депутат Олевської районної ради Олександр Ніколайчук.

  

Сміття під Білокоровичами

 

«Без сумніву, вся ця нечисть шириться різного роду «ділками» із Західного регіону. І проблема це не лише міста Львова, а всієї країни, яка інфікована корупцією, та, звісно, бездіяльністю влади, яка як явище відсутня впівнічних районах Житомирщини», - зазначив він.

  

Бланк медичних послуг із львівськими адресами

 

Як повідомляла «УМ», не так давно львівське сміття було виявлено під Каневом. Також тонни відходів були виявлені в заповіднику «Древлянський», що в Народицькому районі Житомирської області. Раніше вантажівки зі сміттям не пустили до Миколаєва.

 

Сам Львів опинився у сміттєвій пастці внаслідок закриття сміттєзвалища в Грибовичах, після того, як там через пожежу стався зсув, від чого загинуло четверо осіб.