Побиття бійця АТО в Дніпрі: з опери звільнили Катерину Фондуроко (відео)

20:50, 25.10.2016
Побиття бійця АТО в Дніпрі: з опери звільнили Катерину Фондуроко (відео)

(dalekizori.com)

Несподіваний розвиток набула оперна драма в Дніпрі. Після того, як у перерві між діями прихильниця "антимайдану" та "руського міра" вдарила бійця АТО молотком по голові, її дії підтримала у Фейсбуці співачка театру Катерина Фондуроко.

 

Про це повідомляє ТСН.

 

Співачка оперного театру, Катерина Фондуроко у коментарях у Фейсбуці навіть зловтішалась, що боєць АТО мало отримав.

 

Такі вислови обурили більшість дніпрян. Керівництво театру миттєво зреагувало на це, звільнивши "проросійську активістку".

 

Згодом виявилось, що на своїй сторінці в Фейсбуці Катерина Фондуроко викладала антиукраїнські статті про бойовика Моторолу.

 

Тепер свою сторінку звільнена актриса повністю вичистила. Однак і далі отримує несхвальні коментарі. Зараз її сторінка недоступна.

 

За повідомленням, відео сварки і бійки, які відбувались на балконі театру, відзняли інші відвідувачі театру та виклали в інтернет.

 

Відомо, що нападниці 44 роки, вона проживає в Дніпрі.  На її сторінці в фесйбуці – світлини з сепаратиських мітингів 2014 року.

Вона активно займається збором матеріальної допомоги для бойовиків. Сусіди жінки розповідають, що її краще не чіпати – у райвідділку на неї понад два десятки заяв.

Але вплинути на неадекватну агресивну жінку ніхто не в силі.