Порошенко пропонує Ізраїлю приватизувати українські активи

18:28, 30.09.2016
Порошенко пропонує Ізраїлю приватизувати українські активи

Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Держави Ізраїль Беньямін Нетаньягу (фото прес-служби Президента України)

Президент України Петро Порошенко запропонував ізраїльским інвесторам активніше долучатися в процес приватизації українських підприємств.

 

Як повідомляє прес-служба Президента, відповідну заяву він оголосив під час зустрічі з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

 

"Співрозмовники домовилися про пожвавлення торговельно-економічної співпраці між Україною та Ізраїлем, зокрема - про проведення у жовтні наступного засідання двосторонньої торговельно-економічної комісії. Петро Порошенко також запросив ізраїльські компанії взяти участь у приватизації в Україні" - йдеться в повідомлені.

 

Прем’єр-міністр подякував Главі Української держави за те, що він був разом з народом Ізраїлю під час прощання з лауреатом Нобелівської премії миру, Президентом Держави Ізраїль (2007-2014 рр) Шимоном Пересом.

 

Також, Беньяміном Нетаньягу високо оцінив рівень організації церемонії з ушанування пам’яті жертв Бабиного Яру, 75-ті роковини трагедії в якому вшановували в Україні вчора.