Співачка Марина Одольська вчетверте стала мамою (ФОТО)

13:52, 29.09.2016
Співачка Марина Одольська вчетверте стала мамою (ФОТО)

У відомої української співачки, лауреата першої премії фестивалю «Червона рута-95» і зірки «Території А» Марини Одольської народився син. Він став четвертою дитиною у  Марини та другою у її шлюбі із звукорежисером Євгеном Івановим.

 

Про це щаслива мама сама повідомила у «Фейсбуці». «Слава Богу!!!! Я вчетверте стала мамою. Наш синочок народився вчора пізно ввечері. І ми вже цілу нічку удвох! Дякую моєму коханому Євгену Іванову і найкращому лікарю на землі Олегу Малачуку за можливість знов відчути це щастя!!!», - написала співачка.

Пологи пройшли у столичному Перинатальному центрі. Хлопчик з’явився на світ о 23.15 з вагою 4 кг 80 гр. Марина є Євгеном вирішили назвати новонародженого Андрієм.

 

Крім Андрія у подружжя також є трирічний син Лев. Також вони виховують 12-річну доньку Любу від попереднього шлюбу Марини зі співаком Сергієм Манеком. А старший син Марини Микита, якому уже 21 рік, закінчив коледж ІТ-технологій і працює в кількох інтернет-магазинах.

З Євгеном Івановим Марина познайомилася на проекті «Голос країни», де вона була тренером з вокалу і бек-вокалісткою в оркестрі, а чоловік — звукорежисером. Одружилася пара у 2011 році. За словами Марини, чоловік об’єднав усю родину і зумів налагодити добрі стосунки і з її старшим сином, і з колишнім чоловіком.

Останнім часом Марина повернулася на велику сцену. Минулого року в палаці культури «Україна» відбувся її великий сольний концерт «БоVжевільна», який пройшов на одному диханні. Також Марина Одольська брала участь у низці благодійних концертів у госпіталях та перед учасниками АТО, організованих мистецькою агенцією «Територія А» та Анжелікою Рудницькою.

ё

Цього разу співачка так само збирається поєднувати щасливе материнство і концертну діяльність.

 

Колектив "України молодої" також приєднується до вітань і бажає родині Іванових любові, злагоди і нових творчих злетів. І якнайшвидше почути Марину в дуеті з донькою, яка також мріє стати артисткою.