Відому патрульну Аріну Кольцову "Птіцман" поховали у Києві (фото)

20:12, 27.07.2016
Відому патрульну Аріну Кольцову "Птіцман" поховали у Києві (фото)

Аріна Кольцова "Птіцман".

Інспектора 5-ї роти 1-го батальйону патрульної поліції Києва 35-річну Аріну Кольцову на псевдо «Птіцман» поховали на Лісовому кладовищі столиці у середу. Аріна померла у понеділок від важкої форми туберкульозу. Колеги копа припускають, що заразити жінку міг затриманий нею півроку тому хворий рецидивіст, який плюнув їй в обличчя.

 

Провести Аріну в останню путь біля її будинку по вулиці Перова зібралися не лише рідні та близькі, але й багато колег з патрульної поліції. Окрім квітів, до труни Кольцової поліцейські поклали ще й іграшкового пінгвіна. Бо покійна любила пташок, за що й отримала прізвисько «Птіцман» у соцмережах.

 

 

«Аріна була світлою, веселою, відданою роботі людиною. Займалася гонками. Любила пташок. За свою ж доброту й пішла з цього світу. Півроку тому затримала рецедивіста. Привезла у відділок. Він попросив води. Вона купила у магазині пляшку. Дала йому попити. Він запитав, чи всі в поліції такі добрі? Відповіла, що всі. Після цього затриманий плюнув їй в обличчя і сказав, що має відкриту форму туберкульозу. Після того Аріна скаржилась на погане самопочуття. Пізніше, зовсім захворіла», - розповіла журналістам на похоронах заступник командира роти патрульної служби Шевченківського району Києва Анна Онуфрійчук.

 

 

До роботи в поліції Аріна Кольцова працювала медсестрою у приватній клініці, під час Революції гідності була активіною учасницею Євромайдану. Під час створення нової поліції Кольцова пройшла відбір і стала одним з перших інспекторів.

 

Увагу користувачів соцмереж жінка-коп привернула неординарною зовнішністю та ризикованими вподобаннями: мала татуювання, пірсінг у вухах і захоплювалася автогонками.

 

У померлої лишилася 14-річна донька Олександра, яку виховуватиме бабуся.