Адольф Гітлер переховувався в Колумбії до 1954 року, стверджує інформатор ЦРУ (фото)

11:19, 30.10.2017
Адольф Гітлер переховувався в Колумбії до 1954 року, стверджує інформатор ЦРУ (фото)

Американськйи розвідкник стверджує: на фото Адольф Гітлер та Філіп Сітроєн у Колумбії (скріншот інтернет-сторінки)

Американська розвідка розсекретила документи та фото, в яких стверджується, що Адольф Гітлер лише імітував своє самогубство, а насправді втік до Латинської Америки та проживав там не менше, ніж до 1954 року.

Відповідні розсекречені документи були опубліковані на сайті ЦРУ.

У них стверджується, що агент американської розвідки повідомляв, що контактував із колишнім есесівцем Філіпом Сітроєном, який стверджував, що Адольф Гітлер у 1954 році проживав у місті Тунха в Колумбії.

На доказ цього Філіп Сітроєн передав американському агенту фото, на якому він зображений із чоловіком, схожим на Адольфа Гітлера.

За повідомленнями, Адольф Гітлер виїхав із Колумбії до Аргентини близько січня 1955 року.



Повідомлень про інші контакти із людиною, яку називають Адольф Гітлер, американська розвідка не надає.

Нагадаємо, за офіційними повідомленнями Адоль Гітлер наклав на себе руки 30 квітня 1945 року. Його тіло та тіло Єви Браун, з якою він був одружений, спалили, а рештки закопали в в саду рейхсканцелярії. Радянський паталогоанатом Фауст Шкарафський після дослідження знайдених обвуглених тіл констатував, що вони належать Адольфу Гітлеру та Єві Браун.

Після цього, за інформацією з радянських документів, останки Гітлера та Єви Браун неодноразово перепоховувалися в різних місцях, а 1970 року були остаточно спалені, а попіл розвіяли над болотом.

З часу зникнення Гітлера постійно з’являються чутки, що насправді він лише інсценував самогубство, а насправді переховувався в Латинській Америці.