У Магнітогорську в Росії обвалились 10 поверхів житлового будинку: 3 загиблих, доля 79 невідома

12:42, 31.12.2018
У Магнітогорську в Росії обвалились 10 поверхів житлового будинку: 3 загиблих, доля 79 невідома

Вибух газу призвів до обвалення під'їзду з 1 до 10 поверхів, під завалами можуть бути люди (фото: прес-служба губернатора Челябінської області Росії)

У Магнітогорську Челябінської області Росії в житловому будинку стався вибух газу, унаслідок чого обвалився під'їзд дому.
 
Через обвалення загинули три людини, доля ще 79 - невідома, передають російські ЗМІ.
 
У місті оголосили режим надзвичайної ситуації.
 
Регіональне управління МНС Росії повідомило, що станом на 09:50 (7:50 мск) з-під завалів дістали 6-х осіб: трьох загиблих і трьох травмованих, зокрема одну дитину.
 
 
У прес-службі губернатора регіону повідомили, що вибух призвів до обвалення під'їзду з 1 до 10 поверхів, під завалами можуть бути люди.
 
Рятувальники евакуюють мешканців сусідніх під'їздів постраждалого будинку.
 
"У Магнітогорську на проспекті Карла Маркса в газифікованому 10-поверховому панельному 12-під'їздному житловому будинку 1973 року побудови сталося обвалення перекриттів з третього по 10-й поверхи над аркою між шостим і сьомим під'їздами, пошкоджено 48 квартир, у яких проживали до 110 осіб", - повідомили в МНС.
 
 
Усього в будинку 622 квартири.
 
У прес-службі губернатора повідомили, що постраждалим мешканцям нададуть тимчасове житло, а експертиза покаже, чи потрібно розселяти будинок повністю.