Віталій Онофрейчук загинув від розриву міни в бліндажі

11:44, 18.11.2018
Віталій Онофрейчук загинув від розриву міни в бліндажі

Віталій Онофрейчук загинув, коли ворожа міна "забороненого калібру" влучила просто у бліндаж на позиціях українських військ поблизу Новотошківського

Віталій Онофрейчук загинув 17 листопада від розриву міни в бліндажі поблизу Новотошківського на Луганщині.

"Янгол небесного легіону. 17.11.2018. Онофрейчук Віталій Георгійович. 22.04.1981 р.н. Боєць з Чернівців... Наш земляк... Пряме попадання снаряду у бліндаж",- написала волонтерка Галина Абрам’юк.

Вона додала, що смертоносний снаряд влучив у бліндаж, де чергував на бойовому посту Віталій Онофрейчук.



"Висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким уродженця міста Чернівці Віталія Онофрейчука, 1981 року народження, котрий загинув 17 листопада у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил", - повідомляється на сайті Чернівецької ОДА від імені голови адміністрації Олександра Фищука.

Він зазначив, що Віталій Онофрейчук проходив службу у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України.

За даними "України молодої", загиблий воював на фронті у складі 109-го батальйону 10-ї бригади, хоча спочатку в соцмережах та ЗМІ повідомлялося, що втрати понесла 128-ма бригада.

Про дату та місце поховання загиблого військового наразі не повідомляється.

Як повідомляла "УМ", з початку чергової ротації 10-ї бригади на фронті загинули Іван Воробєй та Євген Летюк, Дмитро Дарій та Антон Моспан