Олександр Ліщук із 72-ї бригади загинув по дорозі із фронту на своє весілля

12:36, 16.08.2018
Олександр Ліщук із 72-ї бригади загинув по дорозі із фронту на своє весілля

Олександр Ліщук трагічно загинув в аварії на трасі Житомир-Бердичів (фото: 72 ОМБР / Facebook)

Олександр Ліщук із 72-ї бригади загинув в аварії на Житомирщині, коли їхав із фронту на своє весілля, яке мало відбутися 16 серпня.

Про це повідомляється на неофіційній сторінці 72 ОМБр імені Чорних Запорожців у Facebook.

"Сьогодні, 15 серпня 2018р. о 16.30 на трасі Житомир-Бердичів в автомобільній аварії загинув наш побратим,прапорщик Олександр Миколайович Ліщук. Їхав на весілля, яке мало відбутися завтра, в четвер 16 серпня. Та в результаті жахливого ДТП день весілля раптово перетворився на день похорон. Йому було лише 33 роки...", - зазначають військові.



Олександр Ліщук із позивним "Беркут" на військовій службі в Збройних силах України з 2005 року.

На фронті військовий із початком війни: захищав Гранітне, брав участь в боях поблизу окупованого Докучаєвська, в 2016-2017 році - біля Верхньоторецького.

"Самотніми лишилися рідні, наречена, якій так і не судилося стати дружиною, і дитинка, що невдовзі народиться, але вже ніколи не побачить тата...", - додають побратими Олександра Ліщука.



Як повідомляла "УМ", поблизу Новолуганського на Світлодарській дузі загинув старший прапорщик, командир підрозділу 72-ї окремої механізованої бригади Чорних Запорожців, Іван Войтенко "Дядя Ваня".