93 бригада назвала своїх загиблих воїнів: Олександр Холін, Володимир Дьяченко та Дмитро Петрушенко (фото)

09:55, 29.06.2018
93 бригада назвала своїх загиблих воїнів: Олександр Холін, Володимир Дьяченко та Дмитро Петрушенко (фото)

Загиблий воїн 93-ї омбр - Олександр Холін. Фото прес-служби 93 бригади

Трьома загиблими напередодні Дня Конституції воїнами 93-ї окремої механізованої бригади були Олександр Холін, Володимир Дьяченко та Дмитро Петрушенко.
 
Про це повідомляє прес-служба бригади у Фейсбуці.
 
"Унаслідок обстрілу з боку російських окупаційних сил смертю хоробрих загинули троє наших побратимів", - йдеться в повідомленні.
 
Як зазначається, 35-річний солдат Олександр Борисович Холін із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Янина.
 
Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50. У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан.
 
З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий - солдат Дмитро Васильович Петрушенко 1971 року народження. Його поховає власний батько.

"Кожен з полеглих опинився на фронті не випадково. Чоловіки зробили свідомий вибір та виконали військовий обов'язок до кінця. Ціною власного життя", - пише прес-служба бригади.
 
Як повідомляла "УМ", напередодні Дня Конституції, 27 черня, на лінії фронту поблизу села Богданівка загинули троє бійців 93-ї окремої механізованої бригади.