Одеського активіста Сергія Стерненка атакували з ножем: він вбив нападника

08:20, 25.05.2018
Одеського активіста Сергія Стерненка атакували з ножем: він вбив нападника

Сергій Стерненко вбив чоловіка в Одесі (фото із соцмереж)

В Одесі на колишнього очільника місцевого "Правого сектора, а нині голову НГО "Небайдужі" Сергія Стерненка вчинили напад надвечір 24 квітня.

Про це повідомив Сергій Стерненко на відео у Facebook, однак згодом запис став недоступним. Сергій Стерненко повідомив, що його основний аккаунт в соцмережі виявився заблокованим.

Сергій Стерненко розповів про інцидент, що він підходив до свого будинку із подругою, коли на нього напали двоє чоловіків із ножем. Йому нібито вдалося вихопити ніж у нападника та завдати удару, який виявився смертельним. Світлину із місця подій, на якому нібито сфотографували тіло нападника, опублікував у Twitter Михайло Штекель.

У Сергія Стерненка порізана рука та є тарвми голови, його госпіталізували.


(фото: Олег Симороз / Facebook)

Другому нападнику вдалося стекти, однак його згодом спіймали правоохоронці.

Нагадаємо, 1 травня на Сергія Стерненка відбувся другий напад протягом трьох місяців, тоді йому вистрілили в шию. Після нападу Сергій Стерненко просив про державну охорону, але її чоловікові не надали.

Як повідомляє одеське видання "Думская", на Сергія стерненка очікували біля його будинку. Коли він з’явився, одна із автівок блимнула фарами, після чого на Сергія Стерненка кинулося двоє чоловіків. Почалася бійка. Автівка тим часом поїхала.

Подруга Сергія Стерненка закликає провести акцію під відділком поліції.