Учасниця побиття ветерана АТО Вербича - донька полковника Міноборони

08:35, 08.05.2018
Учасниця побиття ветерана АТО Вербича - донька полковника Міноборони

Донька полковника ЗСУ Катерина Лапінська затримана за напад на ветерана АТО (фото із соцмереж)

Катерина Лапінська, яку затримали за побиття ветерана АТО Дмитра Вербича, членкиня ліворадикальної (анархістської) організації та донька начальника відділу аудиту у сфері ресурсного забезпечення Департаменту внутрішнього аудиту, полковника Лапінського Сергія Вікторовича.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У прокуратурі Києва проінформували, що Катерині Лапінській вже повідомили про підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. За напад просто посеред вулиці на людину їй загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.


(Катерина Лапінська під час затримання)

Нагадаємо, Катерину Лапінську затримали у Харкові 6 травня разом із групою осіб, але, за повідомленнями адвокатеси Дмитра Вербича, інших затриманих відпустили після перевірки документів. Оранізатор нападу на ветерана АТО втік до Польщі, про місцезнаходження інших учасників побиття не повідомляється.

На Дмитра Вербича напали посеред білого дня на вулиці Києва. У ЗМІ з’язвлялася інформація, що "антифашистам" не сподобалася його футболка із патріотичною символікою.