У Києві поранили ножем «кіборга» Дмитра Вербича (фото, відео)

07:32, 03.05.2018
У Києві поранили ножем «кіборга» Дмитра Вербича (фото, відео)

Дмитро Вербич, позивний "Івіч".

Груповий напад на ветерана АТО Дмитра Вербича, який воював у Донецькому аеропорту, стався на київському Подолі в середу ввечері. Нападника мали ніж і молоток.

 

Про напад повідомляють у Facebook знайомі і друзі постраждалого «кіборга».

 

Зокрема, Євгенія Сєрая  написала: "На Дмитра Вербича скоїли напад на вулиці Костянтинівська, 59/5. Нападники – 4 людини в масках. Було завдано удар ножем в нижню частину спини. Потім забризкали сльозогінним газом та намагались добити молотком".

 

За її словами, Вербича вже відвезли до лікарні. Його стан стабільний.

 

Першу допомогу Вербичу надали друзі, які нагодилися за кілька хвилин після нападу.

 

 

Зокрема, інший користувач Валентин Бондаренко: «Ми з Чубом приїхали за декілька хвилин. В машині була військова аптечка, наклали бандаж та відвезли в обласну. Зараз стан стабільний. Всім, хто бачив нападників прохання надати інформацію в особисті повідомлення».

 

Пізніше поліція Києва повідомила у соцмережах, що розшукує нападників на учасника АТО, 1989 р.н.

 

«Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик. Нині його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

 

На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду.

 

На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення.

«Якщо ви впізнали зображених осіб, маєте інформацію про них або їх місцезнаходження, просимо повідомити про це за номером 102», - додають у поліції.