На Борщагівці в Києві «гопники» пограбували продюсера телеканалу та затіяли бійку в супермаркеті

12:25, 04.04.2018
На Борщагівці в Києві «гопники» пограбували продюсера телеканалу та затіяли бійку в супермаркеті

Затримані "гопники" із Борщагівки (Інформатор. Київ)

Група юнаків та дівчат у столичному районі Борщагівка в ніч на 4 березня спочатку напали на одного із продюсерів телеканалу "Україна", який повертався із роботи додому, пограбували його та відібрали мобільний телефон, а потім намагалися вкрасти алкоголь із супермаркета, погрожуючи ножем.

Про це повідомля видання Інформатор.

"Гопники" спочатку напали на чоловіка близько 00:30 на вулиці Гната Юри, 6 на зупинці громадського транспорту. Вони накинулися на нього, побили, відібрали мобільний телефон та гроші, після чого втекли.

Чоловік повернувся на роботу до офісу телеканалу "Україна", де йому надали допомогу та викликали поліцію і швидку. Лікарі діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану губи і травму грудної клітки.

За пів години агресивні молодики та дівчата намагалися викрасти алкоголь із цілодобового супермаркета. Їм на заваді став охоронець, якому молодики почали погрожувати ножем. Охоронець зумів впоратися із озброєним нападником, а довершила справу поліція, яка невдовзі приїхала.

У ході з'ясування обставин стало відомо, що грабіжники підходять під орієнтування про напад і грабіж чоловіка неподалік на зупинці громадського транспорту. Їх затримали і відвезли на впізнання.