Воїн 93-ї бригади Віктор Максимов підірвався на вибухівці

09:10, 01.04.2018
Воїн 93-ї бригади Віктор Максимов підірвався на вибухівці

Захисник України Віктор Максимов до війни був правоохоронцем.

Солдат 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Віктор Максимов загинув унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої в районі лінії розмежування у Волноваському районі Донецької області минулої п’ятниці.

 

Про це повідомляє 93-тя ОМБр на своїй сторінці у Facebook.

 

У повідомленні зазначається, що 30 березня близько 13:00, в Донецькій області від несумісних із життям поранень, отриманих під час вибуху на невідомому вибуховому пристрої, загинув Віктор Олександрович Максимов, 1984 року народження, житель міста Дніпро, солдат 93-ї окремої механізованої бригади.

 

У цьому ж випадку, за даними Міноборони, ще троє захисників України отримали поранення.

 

Відомо, що Віктор Максимов брав участь в антитерористичній операції з 2014 року. До війни працював у правоохоронних органах Дніпра, мав вищу освіту.

 

«У підрозділі, де служив загиблий воїн, згадують Віктора як справжнього чоловіка, людину безстрашну, водночас доброзичливу і веселу. Він мав плани на літо, сумував за дружиною і маленькою дочкою. Проте запланованому не судилося справдитися...», - йдеться у повідомленні бойових побратимів полеглого воїна.

 

Командування 93-ї окремої механізованої бригади висловлює щирі співчуття дружині Віктора Максимова, його рідним і близьким. А бойові побратими обіцяють, що путінські бойовики заплатять за життя Віктора щонайменше в десятикратному розмірі.

 

Зазначимо, що 93-ї окрема механізована бригада ЗСУ тримає оборону в районі від Новотроїцького та Гранітного Волноваського району Донецької області.

 

Як повідомляла «УМ», нещодавно на Світлодарській дузі ворожим снайпером був убитий 19-річний доброволець “Правого сектора” – оператор безпілотника Андрій Кривич “Діллі”.