У Києві в понеділок можуть зробити вихідний через снігопад

16:55, 16.03.2018
У Києві в понеділок можуть зробити вихідний через снігопад

У Києві можуть влаштувати позаплановий вихідний (прес-служба Віталія Кличка)

У Київській міськадміністрації розглядають можливість оголосити понеділок, 19 січня, вихідним днем через сильні снігопади на вихідних.

Про це заявив перший заступник голови міськадміністрації Микола Поворозник під час засідання Київського міського оперативного штабу із ліквідації надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба КМДА.

"Першочергово це стосуватиметься дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. Про що буде повідомлено окремо. Перший заступник голови КМДА просить киян уважно стежити за повідомленнями міської влади та дотримуватися рекомендацій фахівців", - ідеться в повідомленні.

Очікується, що на вихідних у Києві випаде близько 25-30 сантиметрів снігу, тому в’їзд вантажівок у столицю обмежують із вечора п’ятниці, 16 березня.

"Сьогодні, 16 березня, з 19:00 і до понеділка 19 березня, у зв’язку із складними погодними умовами вводиться режим обмеження в’їзду великовагового та великовантажного транспорту до столиці. ... Так, режим обмеження в’їзду передбачає, що відповідні служби оперативно прийматимуть рішення про заборону або дозвіл на проїзд вантажівок в місто, виходячи з погодних умов", - зазначають в КМДА.

Як повідомляла "УМ", внаслідок руху активного циклону в Україні очікується різке погіршення погодних умов.