На Одещині 19-річний хлопець зґвалтував 11-річну дівчинку і покинув її вночі в лісі на морозі

16:20, 27.02.2018
На Одещині 19-річний хлопець зґвалтував 11-річну дівчинку і покинув її вночі в лісі на морозі

Дівчинка перебуває під наглядом лікарів (Національна поліція)

В Балтському районі Одеської області поліція знайшла у лісі зниклу напередодні 11-річну дівчинку, яка відчайдушно намагалася вночі знайти дорогу додому. Дитина розповіла, що її зґвалтував 19-річний знайомий.

Про це повідомляє поліція Одещини.

"О четвертій годині ранку напівнепритомну дівчинку зі слідами обмороження кінцівок було знайдено у лісосмузі на відстані 6-7 кілометрів від села. Неповнолітня розповіла, що зазнала сексуального насилля з боку одного з місцевих жителів. Зі слів дитини, 19-річний односелець зґвалтував її та покинув саму у лісі на морозі", - ідеться в повідомленні.

Виявилося, що напередодні про зникнення дитини до поліції повідомила її бабуся. Зі слів жінки, онука гостювала у неї, а приблизно о 16-й годині пішла до батьків, які живуть у цьому ж селі. Однак ні вдома, ні у баби дитина не з’явилася.

Коли дитину знайшли, виявилося, що вона отримала обмороження кінцівок.

Дитину відправили до лікарні, її стан оцінили як стабільний.

Ґвалтівника правоохоронці затримали на території сусіднього району, де він переховувався.



"Зараз з чоловіком, який раніше вже був засуджений, проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - зазначають правоохоронці.