Десантник Олександр Сівко загинув від кулі снайпера поблизу Авдіївки

20:27, 26.02.2018
Десантник Олександр Сівко загинув від кулі снайпера поблизу Авдіївки

Олександр Сівко пішов на службу в армію 18-річним юнаком (фото із соцмереж)

Олександр Сівко, 19-річний військовослужбовець 1-го батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, загинув 25 лютого від пострілу снайпера поблизу Авдіївки на Донеччині.

"Вчора, 25.02.2018 загинув наш односелець Сівко Саша 1998 року народження. В зоні АТО! Вічна пам’ять герою!!! Десантники не помирають, вони йдуть на небо", - написала Тетяна Петренко у Facebook-спільноті Привітна Пісківка.

Як повідомляє Бородянський райвійськомат, Олександр Сівко народився в селищі Пісківка Бородянського району Київської області 7 травня 1998 року.



Він у 2016 році закінчив Київський професійний ліцей будівництва і комунального господарства, здобув професію "Електромонтажник вторинних ланцюгів; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування на автомобільному транспорті".

"В квітні 2017 року Олександр добровільно прийшов до Бородянського РВК з метою проходження військової служби за контрактом. 29.05.2017 року Бородянським РВК, Київської області був призваний на військову службу за контрактом строком на 3 роки", - зазначають у військоматі.

Спочатку він проходив тренування в навчальному центрі "Десна", а потім став десантником у 95-й бригаді.



"Запам’ятався Сашко працівникам військового комісаріату позитивним життєрадісним хлопцем, з вогником в очах, спортивної статури, без шкідливих звичок, що на даний час є досить рідкісним явищем, який понад усе прагнув захищати рідну неньку Україну", - зазначають у соцмережі та висловлюють співчуття родині загиблого юнака.