В Одесі напали на активіста Сергія Стерненка (фото)

22:02, 07.02.2018
В Одесі напали на активіста Сергія Стерненка (фото)

Сергій Стерненко заважає багатьом посадовцям в Одесі.

Колишній лідер обласного осередку "Правого сектора", 22-річний громадський активіст Сергій Стерненко зазнав травм під час нападу біля свого будинку в Одесі у середу ввечері.

 

Про це пан Стерненко написав у Facebook.

 

Нападників було двоє.

 

 

«Жити буду! Вважаю, що напад на мене організовано з боку Труханова і Ко як помста за громадську діяльність. Смерть ворогам!», - написав активіст.

 

 

Він також оприлюднив світлини, на одній з яких видно криваву рану на нозі , а на іншій – ушкоджено лобове скло авто.

 

 

Пізніше Стерненко також повідомив журналістам, що "нападники завдали кілька ударів битою і металевим предметом, пошкодили також автомобіль".

 

22-річний екс-лідер "Правого сектора" додав, що на 8 лютого призначено закрите засідання Київського райсуду Одеси, де суддя Тонконоженко розглядатиме справу за підозрою Стерненка у його причетності нібито до наркобізнесу.

 

Як повідомляла «УМ», 25 листопада 2017 року голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов вніс 609 тисяч гривень застави за звільнення з-під варти Стерненка, якому слідчий поліції оголосив про підозру в організації та активній участі в масових заворушеннях під час акції протесту проти забудови території Літнього театру в Міському саду Одеси.