На Харківщині 10-річну дівчинку зґвалтував психічно хворий

14:35, 14.01.2018
На Харківщині 10-річну дівчинку зґвалтував психічно хворий

Правоохоронці вилучили речові докази на місці злочину (Поліція Харківщини)

В Балаклійському районі на Харківщині психічно хворий чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку, яку заманив до будинку щоб дитина пощедрувала.

Про це повідомляє поліція Харківщини.

"Вдень школярка разом із молодшим братом та бабусею пішли щедрувати по рідному селищу. На вулиці до них підійшов незнайомець та запропонував пощедрувати. Бабуся залишилась на дворі чекати онуків. Злодій завів дітей до квартири. Хлопчик залишився у коридорі. Чоловік завів дівчинку до спальні, де вчинив розпусні дії. Повернувшись додому, дитина розповіла усе матері, а вона в свою чергу негайно викликала працівників поліції", - інформують в поліції.

Правоохоронці зазначають, що ґвалтівник - 34-річний мешканець того ж селища, де мешкає сім'я потерпілої. Чоловік перебуває на обліку лікаря психіатра та систематично проходить лікування у спеціалізованому закладі. Він одружений та має дитину.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.