Юрій Россошанський розповів подробиці вбивства юристки Ірини Ноздровської

07:44, 09.01.2018
Юрій Россошанський розповів подробиці вбивства юристки Ірини Ноздровської

На тілі Ірини Ноздровської було 15 колотих ран (Ірина Ноздровська / Facebook)

Затриманий за вбивство Юрій Россошанський розповів, правоохоронцям, що зіткнувся із Іриною Ноздровською на зупинці громадського транспорту в селі Демидві на Ки\вщині.

Про це повідомляє "Інсайдер" з повиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

"Під час допиту він сказав що на зупинці відбулась сварка, після чого він достав ніж, та завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одежу на якій залишились каплі крові, спалив у себе вдома у пічці", - цитує "Інсайдер" слова неназваного джерела.

За його словами, Россошанський був затриманий 08 січня за ст.208 КПК України, цього ж дня йому вручено підозру за ч 1. ст 115 КК (Умисне вбивство)

Запобіжний захід для Россошанського суд обиратиме 9 січня. Обвинувачення проситиме для підозрюваного тримання під вартою. За цією статтею альтернативи внесення застави не передбачено.

Нагадаємо, 8 січня стало відомо, що за підозрою у резонаннсному вбивстві Ірини Ноздровської затримали чоловіка.

"Українська правда" повідомила, що затриманий - Юрій Россошанський, батько Дмитра Россошанського, який у свою чергу позбавив життя сестру Ірини Ноздровської.

Родина Ірини Ноздровської мають сумніви, що затриманий Юрій Россошанський вбивав юристку.

"Зі ЗМІ нам стало відомо, що затриманий - Юрій Россошанський, батько Дмитра. Але і у нас, як у представників сторони потерпілої, і у родичів Ірини - її дочки, зокрема, - викликає дуже великий сумнів, що затриманий - реальний виконавець", - заявив адвокат родини Россошанських Анатолій Худяков "Українській правді".

За його словами, даний затриманий - "найлегша, проста версія, яка лежала на поверхні".

"Тіло Ірини знайшли недалеко від будинку Россошанських. Знайшли так, ніби його ніхто не ховав. Тобто його мали залишити так, щоб його знайшли. Тому перші, до кого б виникли питання - сім'я Россошанських", - зазначив Худяков.

При цьому він зазначив, що ситуація з вироком у справі, яким займалася в останні роки Ірина про загибель її сестри в результаті ДТП за участю Дмитра Россошанського, ще не була остаточною і його родичам за останні 2 роки "нічого не заважало скоїти вбивство".

Адвокат підкреслив, що у нього і у адвокатів виникають "дуже великі питання" в зв'язку з тим, що правоохоронці не дають їм ознайомлюватися з матеріалами справи.

Анатолій Худяков переконує, що статтю, яку закидають Дмитру Россошанському, потрібно змінити на суворішу: частину 2 статті 115, адже на тілі жінки виявили близько 15 колотих ран.

Як повідомляла "УМ", поблизу Києва 1 грудня знайшли тіло зниклої напередодні юристки Ірини Ноздровської, яка домоглася, що винуватець ДТП, в якому загинула сестра юристки, залишився в СІЗО та не зміг вийти за амністією. Ірина Россошанська особисто вела в судах справу проти Дмитра Россошанського, племінника екс-судді Вишгородського району.

Резонансне вбивство юристки спровокувало мітинг під стінами обласного МВС Київщини, під час якого вдарили очільника поліції Київщини.