У Черкасах виштовхали шестикласницю в одній білизні з роздягальні школи №17

17:57, 15.11.2017
У Черкасах виштовхали шестикласницю в одній білизні з роздягальні школи №17

Елітна школа №17 у Черкасах регулярно зазнає скандальної "слави".

Новий скандал трапився у елітній школі №17 міста Черкаси цими днями.

 

Якщо раніше школа прославилася на всю Україну, коли тамтешня вчителька Наталя Макаренко вчила дітей «любити радянську владу» і за горлопанство була звільнена, то цього разу у стінах цієї «елітної» школи стався дикунський випадок.

 

«Перед уроком фізкультури в 6-му класі дівчата виштовхали з роздягальні до зали, де знаходилось два класи, дівчинку в одній білизні. Що вона відчувала та які емоції пережила, опинившись на очах у кількох десятків учнів роздягнута, складно навіть уявити», – повідомив на своїй сторінці у Facebook Костянтин Проценко, речник  управління ДСНС в Черкаській області.

 

За його словами, не треба бути психологом, щоб зрозуміти, що у 13 років такі ситуації можуть спричинити щонайменше тривалий нервовий розлад та чисельні комплекси на усе життя.

 

«Це діти еліти міста? Дівчата, які зачинили за оголеною однокласницею двері та хлопці, які не лише не прикрили дівчинку, а й не допомогли відчинити двері до роздягальні», – обурюється Костянтин Проценко.

 

 

Згодом пан Проценко написав, що видалив свій пост про знущання над дівчинкою на прохання батьків постраждалої. Утім, місцеві ЗМІ надали цій ганебній історії розголосу в середу. 

 

До речі, про знущання над шестикласницею у школі №17 не знають.  Її  директор  Дмитро Бунякін здивований оприлюдненій усоцмережах інформації.

 

Як повідомляють черкаські ЗМІ, в школі розпочалося внутрішнє розслідування. Але, як і варто було очікувати,  після розмов з класними керівниками трьох шостих класів, кажуть, що інформація про те, що дівчинку виштовхали з роздягальні в одній білизні не підтвердилася.

 

А тим часом соціальні мережі обурені тим, що сталося. Користувачі обіцяють слідкувати за завершенням розслідування чергового дикунства у черкаській елітній школі.