Відпочинок у Яремче з «Покупон» — кращий спосіб відновити життєві сили

17:15, 10.11.2017
Відпочинок у Яремче з «Покупон» — кращий спосіб відновити життєві сили

Готелі Яремче на "Покупон" зі знижками

Яремче щороку приваблює тисячі туристів з України та різних куточків світу. З «Покупон» відпочинок у Яремче стає ще більш привабливим, завдяки знижкам до -50%

Серед карпатських гір у мальовничому куточку Івано-Франківської області знаходиться чарівне місце — місто Яремче. Кришталево-чисті води Прута та Черемоша, чисте гірське повітря та місцевий колорит — все це поєднується на цьому курорті. На сьогодні на території району знаходяться 15 санаторіїв та баз відпочинку, 25 готелів та близько 280 приватних садиб. Туристи можуть насолодитися місцевими стравами у одному з 36 ресторанів, серед яких 14 — це гуцульські колиби. Сувеніри на згадку про цей чудовий край можна придбати на одному з двох сувенірних ринків. Яремче манить своєю природою та визначними пам’ятками. Тут можна відпочити і тілом, і душею, відновивши життєві сили.

Яремче круглий рік

Оскільки у самому Яремче знаходяться дві невеличкі траси, довжиною 300 та 200 метрів, то це місто приваблює любителів гірськолижного відпочинку взимку. Особливо, якщо зауважити, що ціни на проживання та користування трасами тут набагато нижчі, ніж у Буковелі. Також тут є 17 спусків, а наближеність до Буковелі, Ворохти і Яблуниці також є перевагою, оскільки між курортами існує чудове транспортне сполучення. І звісно ж, багатьох приваблює також різноманіття розваг, які пропонує Яремче: бані, басейни, колиби тощо.

Але і в інші пори року Яремче приваблює багатьох туристів. По-перше, там є водоспади, озера, скелі та тропи Довбуша, столітні ліси та пішохідні маршрути різного типу складності. По-друге, завдяки своєму розташуванню та гарній транспортній розв’язці, звідти можна дістатися майже у кожен куточок Карпат. Також із Яремче можна відправитися підкорювати гору Піп Іван та Хом’як.

Серед розмаїття пропозицій щодо відпочинку нескладно розгубитися. Але варто зазначити, що найкращі пропозиції щодо відпочинку та відновлення сил у Яремче зі знижками до -43% зібрано на сайті «Покупон». Постійно діючі акції та приємні ціни задовільнять найвибагливішого туриста. У вартість включається проживання та харчування, у деяких готелях Яремче включаються також приємні бонуси — наприклад, відвідування бані чи сауни. Більш детальна інформація на сайті: https://pokupon.ua/kiev/jaremche.