У Києві прострелили голову відвідувачу суші-бару (фото)

11:36, 29.10.2017
У Києві прострелили голову відвідувачу суші-бару (фото)

Слідчі і оперативники на місці злочину в суші-барі на столичному Печерську. (Фото поліції Києва)

Столична поліція розшукує трьох нападників , які влаштували стрілянину в одному з суші-барів на вулиці Євгена Коновальця (колишня Щорса) на Печерську в Києві у суботу ввечері.

 

Про інцидент повідомила поліція Києва у Facebook  в ніч на неділю.

 

"О 19.37 надійшла інформація про те, що у ресторані по вул. Євгена Коновальця відбувся конфлікт між чотирма невідомими. У розпал чоловік кавказької зовнішності дістав зброю та вистрілив. У результаті потерпілий отримав вогнепальне поранення в голову. Його у тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу", - повідомили у поліції.

 

Зловмисники втекли.

 

 

Речник поліції Києва Оксана Блищик повідомила журналістам подробиці нападу в неділю.

 

«Слідчі кваліфікують цю подію як замах на убивство. Це стаття 115 Кримінального кодексу України, за скоєння якої передбачено до 15 років позбавлення волі», - сказала пані Блищик.

 

 

За її словами, правоохоронці встановили, що до стрілянини причетні троє громадян «кавказької зовнішності», двоє з них молодші за третього. «На їх пошук зараз зорієнтовані усі наряди, як патрульний так і оперативний блок поліції Києва», - запевнила Блищик.

 

 

Речник поліції Києва розповіла, що спочатку до ресторану зайшов потерпілий та посидів близько 10 хвилин, а потім до нього підійшли троє чоловіків та почали сваритися. Один з них дістав зброю та вистрілив потерпілому у голову.

 

"Стан потерпілого тяжкий, він у лікарні зараз перебуває під наглядом медиків, йому надають усю необхідну медичну допомогу. Особу потерпілого також встановити — він уродженець Львівщини. 1975 року народження та останнім часом проживав у столиці», - сказала Оксана Блищик.