Ксенія Собчак хоче провести новий референдум в Криму

17:42, 27.10.2017
Ксенія Собчак хоче провести новий референдум в Криму

Ксенія Собчак заговорила про новий референдум в Криму (ілюстрація із соцмереж)

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка заявила, що в Криму живуть «рускіє» люди, тому там потрібно повторно провести референдум, який на порушуватиме міжнародні зобов’язання Росії.

Про це повідомляє російське видання "Дождь".

"Росія порушила міжнародні зобов'язання, це основна точка відліку. У Криму живуть російські люди, їх там багато. (...) Ми не можемо поставитися до них, як до суб'єктів геополітики. Погана та політика, яка не для людей", - заявила Собчак на зустрічі з журналістами і прихильниками в Єкатеринбурзі в п'ятницю.

"Я бачу вихід з кризової і несправедливої ситуації через новий референдум, який передбачає різні точки зору", - цитує слов Собчак "Інтерфакс-Росія".

Ксенія Собчак також заявила, що не буде вести агітацію в Криму.

"Я не буду агітувати в Криму, тому що вважаю, що Крим був приєднаний незаконно. Для мене це так", - вдруге висловилася про свою позицію щодо Криму Ксенія Собчак.

Нагадаємо, Ксенія Собчак заявила, що Росія порушила міжнародні договори, коли приєднала Крим. Такі заяви вона стала робити після того, як оголосила про своє бажання балатуватися на пост президента Росії у 2018 році. До цього вона робила дещо інші заяви6 від відмови коментувати до розуміння дій Путіна.