У Малині забили до смерті 17-річну дівчину за борг у 500 гривень

19:24, 24.10.2017
У Малині забили до смерті 17-річну дівчину за борг у 500 гривень

Дівчина з Малина тиждень провела в комі (Надзвичайні новини)

У Малині Житомирської області за борг у 500 гривень забили до смерті 17-річну дівчину .

Про вбивство повідомляє Національна поліція, а про суму боргу агенство УНІАН.

"Увечері 17 жовтня до будинку, де проживає дівчина з матір’ю, зайшли двоє жінок та чоловік. Їх розмова з потерпілою перейшла у з’ясування стосунків та нанесення неповнолітній ударів. Відтак дівчина, рятуючись від побиття, вибігла з будинку", - ідеться в повідомленні.

Як встановили згодом поліцейські, трохи пізніше вона знову зустрілась зі своїми кривдниками і нібито помирилась. За їхньою інформацією, близько першої ночі 18 жовтня вони разом розпивали спиртне.

"Проте конфлікт після вживання алкоголю лише посилився і дівчину знову почали бити, вимагаючи повернути борг. Коли потерпіла знепритомніла, її залишили лежати на вулиці. Дівчину знайшли перехожі", - зазначили у поліції.

Зазначається, що неповнолітню дівчину знайшли надранок на вулиці сильно побитою. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку та загальне переохолодження тіла та провели операцію, щоб врятувати дівчину. За 7 днів вона померла в лікарні.

"Усіх учасників події встановлено, вони місцеві жителі, віком від 21 до 24 років. Проводяться необхідні слідчі дії для з’ясування ролі кожного з них у нанесенні дівчині тілесних ушкоджень", - прокоментував начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт.

Після смерті дівчини змінили кваліфікацію кримінальної справи. Тепер поліція встановлює, хто із нападників вчинив умисне вбивство.