У Львові на місці для автівок людей з інвалідністю помітили службове авто голови обладміністрації Синютки

10:20, 16.10.2017
У Львові на місці для автівок людей з інвалідністю помітили службове авто голови обладміністрації Синютки

Службове авто Олега Синютки у Львові (ZAXID.NET)

Службовий автомобіль Олега Синютки помітили біля оперного театру у Львові припаркованим із порушенням правил дорожнього руху - на місцях для автівок людей з інвалідністю.

Про це повідомляє ZAXID.NET та публікує фото припаркованої Skoda Superb.

Інцидент стався 14 жовтня, під час урочистостей з нагоди Дня захисника України, що відбувались у львівському Оперному театрі.

Службовий автомобіль Skoda Superb (ВС5511АК) був припаркований на проспекті Свободи просто під знаком, що передбачає місця для осіб з інвалідністю.




У Львівській обласній державній адміністрації відмовились коментувати журналістам ситуацію із порушенням правил паркування службового авто Олега Синютки та , а також уникли відповіді на питання хто саме був за кермом цього авто - черговий водій Львіської ОДА чи сам Олег Синютка.

Варто відзначити, що у червні цього року Верховна рада підвищила штрафи за паркування на місцях для людей з інвалідністю. Відтак, якщо водій, який не має підтверджувальних документів про наявність у нього або в одного з пасажирів інвалідності (крім відверто виражених ознак інвалідності), припаркується на такому місці, йому доведеться сплатити штраф у розмірі від 60 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1020-1700 гривень).